Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorШтовба, О. В.uk
dc.contributor.authorЛапковський, Є. А.uk
dc.date.accessioned2024-04-05T08:48:22Z
dc.date.available2024-04-05T08:48:22Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationШтовба О. В., Лапковський Є. А. Сегментація пивного асортименту компанії «Оболонь» для акцентованого рекламування за вимірювальними атрибутами. Матеріали LІII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 20-22 березня 2024 р. Електрон. текст. дані. 2024. URI: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2024/paper/view/19670.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/41360
dc.description.abstractA new segmentation of the beer assortment group is proposed for accented advertising with rational motives. The novelty of the segmentation is applying such previously unused quantitative attributes as percentage of alcohol in beer and the rate of dry substances in the initial wort. The segmentation was carried out on beer and beermixes produced by Ukrainian company Obolon. As a result, trendy, central and 4 extreme beer segments were formeden
dc.description.abstractДля акцентованого рекламування за раціональними мотивами запропоновано нова сегментацію пивної асортиментної групи. Новизною сегментації є використання незадіяних раніше кількісних атрибутах продукції, а саме, міцності напою та частки сухих речовин в початковому суслі. Сегментація здійснена на пива та пивних міксів, які виробляє українська компанія «Оболонь». В результаті сформувано трендовий, центральний та 4 екстремальні пивні сегменти.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали LІII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 20-22 березня 2024 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2024/paper/view/19670
dc.subjectсегментаціяuk
dc.subjectпивоuk
dc.subjectрекламаuk
dc.subjectатрибутиuk
dc.subjectалкогольuk
dc.subjectсуслоuk
dc.subjectsegmentationen
dc.subjectbeeren
dc.subjectadvertisingen
dc.subjectattributesen
dc.subjectalcoholen
dc.subjectworten
dc.titleСегментація пивного асортименту компанії «Оболонь» для акцентованого рекламування за вимірювальними атрибутамиuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc339.138
dc.relation.referencesStewart G.G., Priest F.G. Handbook of Brewing. The second edition. Boca Raton: CRC Press, Taylor and Francis Group, 2006, 872 p.en


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію