• English
    • українська
  • English 
    • English
    • українська
  • Login
View Item 
  • Frontpage
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи
  • Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)
  • View Item
  • Frontpage
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи
  • Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)
  • View Item
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту для аналізу харчової цінності

Author
Липовецький, О. С.
Катєльніков, Д. І.
Date
2024
Metadata
Show full item record
Collections
  • Наукові роботи каф. ПЗ [1511]
  • Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024) [149]
Abstract
У статті розглянуто актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту для аналізу харчової цінності продуктів. Автори обговорюють значення сучасних технологій у сфері харчування та показують, як on-line консультант може допомогти споживачам приймати осмислені харчові рішення. В статті аналізуються переваги використання такого консультанта, включаючи персоналізовані рекомендації, швидкий доступ до інформації та підвищення рівня свідомості про харчування. Крім того, надаються перспективи розвитку цієї технології та її можливий вплив на спосіб життя та здоров'я споживачів.
 
The article discusses the relevance of using an on-line consultant with elements of artificial intelligence to analyze the nutritional value of products. The authors explore the importance of modern technologies in the field of nutrition and demonstrate how an on-line consultant can assist consumers in making informed dietary decisions. The advantages of utilizing such a consultant are analyzed, including personalized recommendations, quick access to information, and increased awareness of nutrition. Additionally, the article provides insights into the future development of this technology and its potential impact on consumers' lifestyles and health
 
URI:
https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/43125
View/Open
21376-75542-1-PB.pdf (576.5Kb)

Institutional Repository

FrontpageSearchHelpContact UsAbout Us

University Resources

JetIQLibrary websiteUniversity websiteE-catalog of VNTU

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOIThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOI

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Frontpage | Send Feedback | Help | Contact Us | About Us
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ