Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorBokovets, V. V.en
dc.contributor.authorPrutska, Y. U.en
dc.contributor.authorYakovishina, N. A.en
dc.contributor.authorБоковець, В. В.uk
dc.contributor.authorПрутська, Т. Ю.uk
dc.contributor.authorЯковишина, Н. А.uk
dc.date.accessioned2025-05-22T11:42:02Z
dc.date.available2025-05-22T11:42:02Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationBokovets V. V., Prutska Y. U., Yakovishina N. A. Characteristics of environmental functioning of corporations in the food industry // Scientific Bulletin of Polissia. Chernihiv : Chernihiv National Technological University, 2018. № 3 (15). Р. 51-58.en
dc.identifier.issn2410-9576
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/46542
dc.language.isoenen
dc.publisherChernihiv National Technological Universityen
dc.relation.ispartofScientific Bulletin of Polissia. № 3 : 51-58.en
dc.subjectкорпораціяuk
dc.subjectфондовий ринокuk
dc.subjectфінансовий ринокuk
dc.subjectінвестиціїuk
dc.subjectкапіталuk
dc.subjectcorporationen
dc.subjectstock marketen
dc.subjectfinancial marketen
dc.subjectinvestmenten
dc.subjectcapitalen
dc.titleCharacteristics of environmental functioning of corporations in the food industryen
dc.typeArticle, professional native edition
dc.typeArticle
dc.identifier.udc332:65:637.1(045)
dc.identifier.doi10.25140/2410-9576-2018-3(15)-51-58


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію