• English
    • українська
  • українська 
    • English
    • українська
  • Увійти
Дивитися документ 
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Науково-технічні конференції підрозділів Вінницького національного технічного університету (НТКП ВНТУ)
  • LIV НТКП ВНТУ (2025)
  • НТКП ВНТУ. Факультет машинобудування та транспорту (2025)
  • Дивитися документ
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Науково-технічні конференції підрозділів Вінницького національного технічного університету (НТКП ВНТУ)
  • LIV НТКП ВНТУ (2025)
  • НТКП ВНТУ. Факультет машинобудування та транспорту (2025)
  • Дивитися документ
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Основи раціонального харчування у спорті та фітнесі

Автор
Підлужняк, О. І.
Дата
2025
Metadata
Показати повну інформацію
Collections
  • НТКП ВНТУ. Факультет машинобудування та транспорту (2025) [112]
Анотації
Стаття розкриває нагальні питання, що пов’язані із розумінням важливості знань основ раціонального та збалансованого харчування.
 
The article reveals pressing issues related to understanding the importance of knowledge of the basics of rational and balanced nutrition.
 
URI:
https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/49607
Відкрити
23216.pdf (249.9Kb)

Пов'язані елементи

Showing items related by title, author, creator and subject.

  • Знання основ раціонального харчування для майбутніх фахівців фізичної культури та спорту 

    Паришкура, Ю.; Нестеров, О.; Підлужняк, О. І.; Іванюта, Н. (Міжрегіональна Академія Управління персоналом, 2024)
    The work aims to update knowledge about rational nutrition for future specialists in Physical Culture and Sports in the process of mastering the educational component “Sports Nutrition”. Important aspects for applicants ...
  • Безпечне вживання збагачених рослинними екстрактами кисломолочних напоїв 

    Райчук, А. І.; Соломон, А. М.; Віштак, І. В.; Solomon, A. M.; Vishtak, I. V.; Raichuk, A. I. (ВНТУ, 2018)
    Стан здоров'я людини і тривалість її життя знаходиться в прямій залежності від харчування. Існує також залежність між хворобами та нераціональним харчуванням. Більш того, результати останніх досліджень медиків, фізіологів, ...
  • Безпечне вживання кисломолочних напоїв із наповнювачем з пророщеного жита для харчування людей похилого віку 

    Соломон, А. М.; Мисак, Г. В.; Віштак, І. В.; Solomon, A. M.; Vishtak, I. V.; Mysak, G. V. (ВНТУ, 2018)
    У роботі наведено основні технологічні етапи отримання кисломолочного напою з додаванням пророщеного жита. Встановлено оптимальні умови , для пророщування жита та співвідношення молока і жита в рецептурі напою. Підібрано ...

Інституційний репозиторій

ГоловнаПошукДовідкаКонтактиПро нас

Ресурси

JetIQСайт бібліотекиСайт університетаЕлектронний каталог ВНТУ

Перегляд

Всі архівиСпільноти та колекціїЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOIЦя колекціяЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOI

Мій обліковий запис

ВхідРеєстрація

Статистика

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Головна | Відправити відгук | Довідка | Контакти | Про нас
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ