• English
    • українська
  • English 
    • English
    • українська
  • Login
View Item 
  • Frontpage
  • Факультет менеджменту та інформаційної безпеки
  • Кафедра підприємництва, логістики та менеджменту
  • Наукові роботи каф. ПЛМ
  • View Item
  • Frontpage
  • Факультет менеджменту та інформаційної безпеки
  • Кафедра підприємництва, логістики та менеджменту
  • Наукові роботи каф. ПЛМ
  • View Item
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Концентрація та інтеграція як фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості

Author
Білоконь, Т. М.
Чаплигіна, О. В.
Date
2013
Metadata
Show full item record
Collections
  • Наукові роботи каф. ПЛМ [155]
Abstract
Висвітлено питання розвитку процесів концентрації та інтеграції в м’ясній промисловості та їх вплив на конкурентоспроможність підприємств.
 
The problem of development of the concentration and integration processes in meat industry and their influence on competitiveness of enterprises is studied.
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/8521
View/Open
Bilokon_Concentration and integration as factors of increase of competitiveness of enterprises of meat industry.doc (118Kb)

Institutional Repository

FrontpageSearchHelpContact UsAbout Us

University Resources

JetIQLibrary websiteUniversity websiteE-catalog of VNTU

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOIThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOI

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Frontpage | Send Feedback | Help | Contact Us | About Us
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ