Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorФіник, І. В.uk
dc.contributor.authorСпівак, О. Ю.uk
dc.date.accessioned2016-05-26T21:05:11Z
dc.date.available2016-05-26T21:05:11Z
dc.date.issued2016-03
dc.identifier.citationФіник І. В. Сучасні енергоефективні конвективні сушарки [Електронний ресурс] / І. В. Фіник, О. Ю. Співак // Матеріали XLV Науково-технічної конференції ВНТУ, Вінниця, 23-24 березня 2016 р. - Електрон. текст. дані. - 2016. - Режим доступу : http://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fbtegp/all-fbtegp-2016/paper/view/77.uk
dc.identifier.urihttp://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fbtegp/all-fbtegp-2016/paper/view/77
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/10717
dc.description.abstractПодано огляд сучасних комбінованих методів сушіння різноманітної, в тому числі і сільськогосподарської сировини. Розглянуто ефективні методи енергопідводу теплоти до сировини, що сушиться та способи підвищення інтенсивності сушіння зі збереженням якості готового продукту і його властивостей, зокрема біологічно активних речовин в овочах та фруктах.uk
dc.description.abstractReview of modern methods of drying a variety of combinations, including agricultural products. We consider effective methods of supplying heat to the material, which is dried and ways to improve the drying intensity while maintaining quality of the finished product and its properties, including bioactive compounds in fruits and vegetables.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectконвективне сушінняuk
dc.subjectрушійні сили сушінняuk
dc.subjectенергоефективність сушарокuk
dc.subjectconvective dryingen
dc.subjectdrying driversen
dc.subjectenergy efficiency dryersen
dc.titleЗапропоновані комбіновані методи сушіння є перспективними з точки зору підвищення енергое- фективності конвективних сушарок і потребують подальшого детального дослідження як експериме- нтальними методами, так і методами математичного моделювання.uk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc618.31.05


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію