Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorМороз, О. О.uk
dc.contributor.authorБелінська, С. О.uk
dc.date.accessioned2016-05-26T21:56:02Z
dc.date.available2016-05-26T21:56:02Z
dc.date.issued2016-03
dc.identifier.citationМороз О. О. Застосування методу Ісікави в управлінні [Електронний ресурс] / О. О. Мороз, С. О. Белінська // Матеріали XLV Науково-технічної конференції ВНТУ, Вінниця, 23-24 березня 2016 р. - Електрон. текст. дані. - 2016. - Режим доступу : http://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2016/paper/view/1347.uk
dc.identifier.urihttp://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2016/paper/view/1347
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/11239
dc.description.abstractНа основі аналізу причинно-наслідкових зв’язків якості швидкозаморожених продуктів та основнихчинників впливу визначені вектори стабілізації якості. Виявлені потенційні причини виникнення дефектів з метою мінімізації ймовірності їх виникнення.uk
dc.description.abstractThe vectors of stabilization of quality is located on the basis of the analysis of the cause-effect ties of the quality of the food and quick-frozen primary factor of influence.A possible reasons for the appearance of minimizitsii of the possibility of their occurrence are found.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectуправління якістюuk
dc.subjectшвидкозаморожені плодоовочеві продуктиuk
dc.subjectчинники впливуuk
dc.subjectпричиннонаслідкові зв’язкиuk
dc.subjectquality managementen
dc.subjectfrozen fruits and vegetables productsen
dc.subjectfactors of influenceen
dc.subjectcause-effectconnectionsen
dc.titleЗастосування методу Ісікави в управлінніuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc658.56


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію