dc.contributor.author | Мороз, О. О. | uk |
dc.contributor.author | Белінська, С. О. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-05-26T21:56:02Z | |
dc.date.available | 2016-05-26T21:56:02Z | |
dc.date.issued | 2016-03 | |
dc.identifier.citation | Мороз О. О. Застосування методу Ісікави в управлінні [Електронний ресурс] / О. О. Мороз, С. О. Белінська // Матеріали XLV Науково-технічної конференції ВНТУ, Вінниця, 23-24 березня 2016 р. - Електрон. текст. дані. - 2016. - Режим доступу : http://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2016/paper/view/1347. | uk |
dc.identifier.uri | http://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2016/paper/view/1347 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/11239 | |
dc.description.abstract | На основі аналізу причинно-наслідкових зв’язків якості швидкозаморожених продуктів та основнихчинників впливу визначені вектори стабілізації якості. Виявлені потенційні причини виникнення дефектів з метою мінімізації ймовірності їх виникнення. | uk |
dc.description.abstract | The vectors of stabilization of quality is located on the basis of the analysis of the cause-effect ties of the quality of the food and quick-frozen primary factor of influence.A possible reasons for the appearance of minimizitsii of the possibility of their occurrence are found. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.subject | управління якістю | uk |
dc.subject | швидкозаморожені плодоовочеві продукти | uk |
dc.subject | чинники впливу | uk |
dc.subject | причиннонаслідкові зв’язки | uk |
dc.subject | quality management | en |
dc.subject | frozen fruits and vegetables products | en |
dc.subject | factors of influence | en |
dc.subject | cause-effectconnections | en |
dc.title | Застосування методу Ісікави в управлінні | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 658.56 | |