dc.contributor.author | Липовецький, О. С. | uk |
dc.contributor.author | Катєльніков, Д. І. | uk |
dc.date.accessioned | 2024-08-14T22:52:34Z | |
dc.date.available | 2024-08-14T22:52:34Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Липовецький О. С., Катєльніков Д. І. Актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту для аналізу харчової цінності // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)», Вінниця, 11-20 травня 2024 р. Електрон. текст. дані. 2024. URI: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2024/paper/viewFile/21376. | uk |
dc.identifier.uri | https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/43125 | |
dc.description.abstract | У статті розглянуто актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту
для аналізу харчової цінності продуктів. Автори обговорюють значення сучасних технологій у сфері
харчування та показують, як on-line консультант може допомогти споживачам приймати осмислені харчові
рішення. В статті аналізуються переваги використання такого консультанта, включаючи персоналізовані
рекомендації, швидкий доступ до інформації та підвищення рівня свідомості про харчування. Крім того,
надаються перспективи розвитку цієї технології та її можливий вплив на спосіб життя та здоров'я
споживачів. | uk |
dc.description.abstract | The article discusses the relevance of using an on-line consultant with elements of artificial intelligence to analyze
the nutritional value of products. The authors explore the importance of modern technologies in the field of nutrition
and demonstrate how an on-line consultant can assist consumers in making informed dietary decisions. The advantages
of utilizing such a consultant are analyzed, including personalized recommendations, quick access to information, and
increased awareness of nutrition. Additionally, the article provides insights into the future development of this
technology and its potential impact on consumers' lifestyles and health | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)», Вінниця, 11-20 травня 2024 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2024/paper/viewFile/21376 | |
dc.subject | on-line консультант | uk |
dc.subject | штучний інтелект | uk |
dc.subject | харчова цінінсть | uk |
dc.subject | машинне навчання | uk |
dc.subject | on-line consultant | en |
dc.subject | artificial intelligence | en |
dc.subject | nutritional value | en |
dc.subject | healthy eating | en |
dc.title | Актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту для аналізу харчової цінності | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 612.3:004.89 | |
dc.relation.references | Michael Greger. How Not to Diet. New York:Flatiron Books, 2019. 608 p | en |
dc.relation.references | Godfrey Clark. Artificial Intelligence in Nutrition: Personalized Meal Planning and Diet. Independently published, 2023. 43 p. | en |
dc.relation.references | Daniel D. Lee. AI Nutritionist: Your ChatGPT-Enhanced Nutrition Guide. Independently published, 2023. 107 p. | en |
dc.relation.references | Francois Chollet. Deep Learning with Python, 2nd Edition. Shelter Island, New York:Manning, 2021. 504 p. | en |