dc.contributor.author | Липовецький, О. С. | |
dc.contributor.author | Катєльніков, Д. І. | |
dc.date.accessioned | 2024-08-14T22:52:34Z | |
dc.date.available | 2024-08-14T22:52:34Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Липовецький О. С., Катєльніков Д. І. Актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту для аналізу харчової цінності. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)», Вінниця, 11-20 травня 2024 р. Електрон. текст. дані. 2024. URL: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2024/paper/viewFile/21376/17727. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/43125 | |
dc.description.abstract | У статті розглянуто актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту
для аналізу харчової цінності продуктів. Автори обговорюють значення сучасних технологій у сфері
харчування та показують, як on-line консультант може допомогти споживачам приймати осмислені харчові
рішення. В статті аналізуються переваги використання такого консультанта, включаючи персоналізовані
рекомендації, швидкий доступ до інформації та підвищення рівня свідомості про харчування. Крім того,
надаються перспективи розвитку цієї технології та її можливий вплив на спосіб життя та здоров'я
споживачів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Вінницький національний технічний університет | uk_UA |
dc.subject | on-line консультант | uk_UA |
dc.subject | штучний інтелект | uk_UA |
dc.subject | харчова цінінсть | uk_UA |
dc.subject | машинне навчання | uk_UA |
dc.title | Актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту для аналізу харчової цінності | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |