Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorЛиповецький, О. С.uk
dc.contributor.authorКатєльніков, Д. І.uk
dc.date.accessioned2024-08-14T22:52:34Z
dc.date.available2024-08-14T22:52:34Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationЛиповецький О. С., Катєльніков Д. І. Актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту для аналізу харчової цінності // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)», Вінниця, 11-20 травня 2024 р. Електрон. текст. дані. 2024. URI: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2024/paper/viewFile/21376.uk
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/43125
dc.description.abstractУ статті розглянуто актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту для аналізу харчової цінності продуктів. Автори обговорюють значення сучасних технологій у сфері харчування та показують, як on-line консультант може допомогти споживачам приймати осмислені харчові рішення. В статті аналізуються переваги використання такого консультанта, включаючи персоналізовані рекомендації, швидкий доступ до інформації та підвищення рівня свідомості про харчування. Крім того, надаються перспективи розвитку цієї технології та її можливий вплив на спосіб життя та здоров'я споживачів.uk
dc.description.abstractThe article discusses the relevance of using an on-line consultant with elements of artificial intelligence to analyze the nutritional value of products. The authors explore the importance of modern technologies in the field of nutrition and demonstrate how an on-line consultant can assist consumers in making informed dietary decisions. The advantages of utilizing such a consultant are analyzed, including personalized recommendations, quick access to information, and increased awareness of nutrition. Additionally, the article provides insights into the future development of this technology and its potential impact on consumers' lifestyles and healthen
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)», Вінниця, 11-20 травня 2024 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2024/paper/viewFile/21376
dc.subjecton-line консультантuk
dc.subjectштучний інтелектuk
dc.subjectхарчова цінінстьuk
dc.subjectмашинне навчанняuk
dc.subjecton-line consultanten
dc.subjectartificial intelligenceen
dc.subjectnutritional valueen
dc.subjecthealthy eatingen
dc.titleАктуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту для аналізу харчової цінностіuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc612.3:004.89
dc.relation.referencesMichael Greger. How Not to Diet. New York:Flatiron Books, 2019. 608 pen
dc.relation.referencesGodfrey Clark. Artificial Intelligence in Nutrition: Personalized Meal Planning and Diet. Independently published, 2023. 43 p.en
dc.relation.referencesDaniel D. Lee. AI Nutritionist: Your ChatGPT-Enhanced Nutrition Guide. Independently published, 2023. 107 p.en
dc.relation.referencesFrancois Chollet. Deep Learning with Python, 2nd Edition. Shelter Island, New York:Manning, 2021. 504 p.en


Файли в цьому документі

No Thumbnail [100%x80]

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію