Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorЛиповецький, О. С.
dc.contributor.authorКатєльніков, Д. І.
dc.date.accessioned2024-08-14T22:52:34Z
dc.date.available2024-08-14T22:52:34Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationЛиповецький О. С., Катєльніков Д. І. Актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту для аналізу харчової цінності. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)», Вінниця, 11-20 травня 2024 р. Електрон. текст. дані. 2024. URL: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2024/paper/viewFile/21376/17727.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/43125
dc.description.abstractУ статті розглянуто актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту для аналізу харчової цінності продуктів. Автори обговорюють значення сучасних технологій у сфері харчування та показують, як on-line консультант може допомогти споживачам приймати осмислені харчові рішення. В статті аналізуються переваги використання такого консультанта, включаючи персоналізовані рекомендації, швидкий доступ до інформації та підвищення рівня свідомості про харчування. Крім того, надаються перспективи розвитку цієї технології та її можливий вплив на спосіб життя та здоров'я споживачів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВінницький національний технічний університетuk_UA
dc.subjecton-line консультантuk_UA
dc.subjectштучний інтелектuk_UA
dc.subjectхарчова цінінстьuk_UA
dc.subjectмашинне навчанняuk_UA
dc.titleАктуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту для аналізу харчової цінностіuk_UA
dc.typeThesisuk_UA


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію