Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorДжеджула, В. В.uk
dc.contributor.authorЄпіфанова, І. Ю.uk
dc.contributor.authorСтемблевська, О. Г.uk
dc.date.accessioned2017-08-13T13:04:33Z
dc.date.available2017-08-13T13:04:33Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationДжеджула В. В. Особливості управління капіталом підприємств кондитерської галузі України [Електронний ресурс] / В. В. Джеджула, І. Ю. Єпіфанова, О. Г. Стемблевська // Інфраструктура ринку. - 2017. - Вип. 7. - С. 127-133. - Режим доступу : http://www.market-infr.od.ua/journals/2017/7_2017_ukr/23.pdf.uk
dc.identifier.issn2519-2868
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/17999
dc.description.abstractУ статті розглянуто та узагальнено особливості управління капіталом підприємств кондитерської галузі України. Проаналізовано джерела формування капіталу на підприємстві. Виявлено фактори впливу на ефективність управління капіталом підприємств кондитерської галузі України та основні напрями її вдосконалення.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherПричорноморський науково-дослідний інститут економіки та інноваційuk
dc.relation.ispartofІнфраструктура ринку. 7 : 127-133.uk
dc.subjectкапіталuk
dc.subjectуправління капіталомuk
dc.subjectоптимальна структура капіталуuk
dc.subjectджерела формування капіталуuk
dc.titleОсобливості управління капіталом підприємств кондитерської галузі Україниuk
dc.typeArticle
dc.identifier.udc658.14


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію