dc.contributor.author | Джеджула, В. В. | uk |
dc.contributor.author | Єпіфанова, І. Ю. | uk |
dc.contributor.author | Стемблевська, О. Г. | uk |
dc.date.accessioned | 2017-08-13T13:04:33Z | |
dc.date.available | 2017-08-13T13:04:33Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Джеджула В. В. Особливості управління капіталом підприємств кондитерської галузі України [Електронний ресурс] / В. В. Джеджула, І. Ю. Єпіфанова, О. Г. Стемблевська // Інфраструктура ринку. - 2017. - Вип. 7. - С. 127-133. - Режим доступу : http://www.market-infr.od.ua/journals/2017/7_2017_ukr/23.pdf. | uk |
dc.identifier.issn | 2519-2868 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/17999 | |
dc.description.abstract | У статті розглянуто та узагальнено особливості управління капіталом підприємств кондитерської галузі України. Проаналізовано джерела формування капіталу на підприємстві. Виявлено фактори впливу на ефективність управління капіталом підприємств кондитерської галузі України та основні напрями її вдосконалення. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій | uk |
dc.relation.ispartof | Інфраструктура ринку. 7 : 127-133. | uk |
dc.subject | капітал | uk |
dc.subject | управління капіталом | uk |
dc.subject | оптимальна структура капіталу | uk |
dc.subject | джерела формування капіталу | uk |
dc.title | Особливості управління капіталом підприємств кондитерської галузі України | uk |
dc.type | Article | |
dc.identifier.udc | 658.14 | |