Особливості управління капіталом підприємств кондитерської галузі України
Автор
Джеджула, В. В.
Єпіфанова, І. Ю.
Стемблевська, О. Г.
Дата
2017Metadata
Показать полную информациюCollections
- Наукові роботи каф. ІСБ [542]
- Наукові роботи каф. ФІМ [328]
Аннотации
У статті розглянуто та узагальнено особливості управління капіталом підприємств кондитерської галузі України. Проаналізовано джерела формування капіталу на підприємстві. Виявлено фактори впливу на ефективність управління капіталом підприємств кондитерської галузі України та основні напрями її вдосконалення.
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/17999