dc.contributor.author | Іскович-Лотоцький, Р. Д. | uk |
dc.contributor.author | Поліщук, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Слабкий, А. В. | uk |
dc.contributor.author | Репінський, С. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-01-19T10:37:24Z | |
dc.date.available | 2016-01-19T10:37:24Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Вплив вібраційних навантажень на процес зневоднення жому цукрового буряка [Текст] / Р.Д. Іскович-Лотоцький, О. В. Поліщук, С. В. Репінський, А. В.Слабкий // Збірник наукових праць ВНАУ. Серія "Технічні науки". – Вінниця : ВНАУ, 2012 . – Вип. 10, т. 1(58). – С. 128-136. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/3707 | |
dc.description.abstract | В статті проаналізовано процеси вібраційного зневоднення жому цукрового буряка на основі представлення його структури у вигляді двофазного середовища з перехідно-пористою структурою та запропоновано ідеалізовану модель, що дозволяє дослідити зміну інтенсивності цих процесів в різних режимах | uk |
dc.description.abstract | In the article the processes of oscillation dehydration of bagasse of sugar beet are analysed on the basis of presentation of his structure as a diphasic environment from transitional-porous by a structure and an idealizing model is offered, that allows to probe the change of intensity of these processes in the different modes. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Вінницький національний аграрний університет | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки | uk |
dc.subject | вібраційні технології | uk |
dc.subject | механічне зневоднення | uk |
dc.subject | відходи харчових виробництв | uk |
dc.subject | ефективність технологічних процесів | uk |
dc.subject | пористий матеріал | uk |
dc.title | Вплив вібраційних навантажень на процес зневоднення жому цукрового буряка | uk |
dc.type | Article | |
dc.identifier.udc | 621.9:664 | |