Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorІскович-Лотоцький, Р. Д.uk
dc.contributor.authorПоліщук, О. В.uk
dc.contributor.authorСлабкий, А. В.uk
dc.contributor.authorРепінський, С. В.uk
dc.date.accessioned2016-01-19T10:37:24Z
dc.date.available2016-01-19T10:37:24Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationВплив вібраційних навантажень на процес зневоднення жому цукрового буряка [Текст] / Р.Д. Іскович-Лотоцький, О. В. Поліщук, С. В. Репінський, А. В.Слабкий // Збірник наукових праць ВНАУ. Серія "Технічні науки". – Вінниця : ВНАУ, 2012 . – Вип. 10, т. 1(58). – С. 128-136.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/3707
dc.description.abstractВ статті проаналізовано процеси вібраційного зневоднення жому цукрового буряка на основі представлення його структури у вигляді двофазного середовища з перехідно-пористою структурою та запропоновано ідеалізовану модель, що дозволяє дослідити зміну інтенсивності цих процесів в різних режимахuk
dc.description.abstractIn the article the processes of oscillation dehydration of bagasse of sugar beet are analysed on the basis of presentation of his structure as a diphasic environment from transitional-porous by a structure and an idealizing model is offered, that allows to probe the change of intensity of these processes in the different modes.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВінницький національний аграрний університетuk
dc.relation.ispartofseriesТехнічні наукиuk
dc.subjectвібраційні технологіїuk
dc.subjectмеханічне зневодненняuk
dc.subjectвідходи харчових виробництвuk
dc.subjectефективність технологічних процесівuk
dc.subjectпористий матеріалuk
dc.titleВплив вібраційних навантажень на процес зневоднення жому цукрового бурякаuk
dc.typeArticle
dc.identifier.udc621.9:664


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію